Добра справа – завжди об’єднує людей!

В процесі створення нашого телепроекту, які б складнощі перед нами не поставали, ми натхненно їх вирішуємо. Адже знаємо, що організовуючи пісенний плацдарм для наших мега-талановитих  виконавців, ми робимо благу справу. АЛЕ! Ще одним з найвагоміших мотиваторів нашої діяльності є однодумці, які виявляють бажання сприяти та підтримувати телепроект “Українська пісня/Ukrainian Song Project”

Отже,

чергова прекрасна новина для тебе! Твої пісні тепер лунатимуть також і в штаті Колорадо, США!

Ukrainian Voice of the Rockies – саме така назва ще одного нашого медіа-партнера.

«Наша радіопрограма представлена різноманіттям рубрик: «Цікаві факти з України та життя українців», «Порадник», «Українознавство», «Історії українців в імміграції» та багато інших. Кожен наш слухач знаходить для себе щось корисне та захопливе, що неодмінно пов’язане з рідною землею, родиною, мовою…» ,– розповідає продюсер Ірина Шаталова.

«Ми робимо все, щоб українці в імміграції мали можливість спілкуватись з сучасними українськими артистами, видатними діячами культури та мистецтва, музичними колективами. В нашому проекті «З України з любов’ю» кожної суботи можна почути нове інтерв’ю. Гостями нашого ефіру були більш сотні українських артистів: Віктор Павлік, гурт «Друга Ріка», гурт «Авіатор», Тоня Матвієнко, Марія Бурмака, колектив Піккардійська Терція, Джамала! Ми раді новим іменам, які з’являться на музичному небосхилі завдяки конкурсу Українська Пісня. Будемо з задоволенням знайомити з ними наших слухачів», — додає спецкор радіохвилі Ірина Штефан.

Website: ukrainiansofcolorado.com

Facebook: www.facebook.com/ukrainianvoiceoftherockies