Раді  Вам представити дует “Женя і Катя”. Ці колоритні артисти неповторно виконують авторські україномовні та англомовні пісні. Виступають Женя і Катя у різних жанрах, переважно поп, поп-рок, інді, але в основному свій стиль трактують як “романтичне інді”.

-Захоплюємось творчістю виконавців: Ed Sheeran, One Republic, James Bay,  Bastille, John Mayer, Океан Ельзи, звідки й черпаємо натхнення. – додають учасники телепроекту

Створювати атмосферу в своїх піснях та на виступах, виконавцям допомагає вагомий фактор, адже відносини Євгена та Катерини не обмежуються музичною сферою: вони безмежно закохані один в одного:

– Чи виникають у вас певні труднощі в поєднанні особистого життя та робочих моментів?

-Насправді, це і є родзинкою нашій творчості. Ми вміло поєднуємо політ думок від нас обох і створюємо одне цілісне. Тим більше, спільна справа нас невпинно зближує. 

Скоро артисти планують випустити новий альбом. Точної дати ще немає, але готові представити його широкому загалу вже під кінець осені. Кількість творів становитиме до 8 пісень, але Євген і Катя нас запевняють, що слухачі будуть приємно здивовані високоякісною авторською музикою

“Почувши раз, в серці назавжди <3” – учасник гурту, Євген Мартинюк.

Оля Грамчук