Популяризація української пісні та підтримка молодих перспективних виконавців – меседжі, котрі пропагує проєкт Ukrainian Song Project.

«Світлих людей найкраще видно в темні часи». Пандемія Covid-19, карантин, несподівано заморозили звичне життя в цілому світі.

Самоізолювавшись та прийнявши всі міри підвищеної безпеки, ми шукали шлях дистанційного обєднання. Вихід був один – долучитися до онлайн підтримки аудитоії проєкту, а ще сформувати та розширювати коло зацікавлених глядачів, музикантів, молодих артистів аби в унісон проходити чергове випробування.

Так зародився проект #марафонконцертівUSP
Протягом 10 днів, 5 фіналістів «Української Пісні» Grohotsky, гурт «ШОСТЕ ЧУТТЯ», гурт «Double Life», гурт «PANCHYCHYN», та Гурт [О] в прямому ефірі ділилися історіями, емоціями, мріями та музикою з глядачами.

Історично, і зовсім без перебільшень, саме українська пісня дає надію, здатна єднати та підтримувати.
Ukrainian Song Project об’єднує музикою в реальності та віртуальності, на багатотисячному стадіоні чи такій же кількості глядачів онлайн.

Разом легше, разом краще, сьогодні це єдине «бути поруч», що можемо собі дозволити. Дякуємо всім хто долучився, і ми щиро віримо, що 15 серпня, традиційно в п’ятий рік станемо поруч один до одного❤️

P.S. Забігаючи наперед, вже зовсім скоро поділимося інформацією про оновлену версію #марафонукраїнськапісня з топ-зірками сучаcності.

GROHOTSKY
Гурт “ШОСТЕ ЧУТТЯ”
гурт «Double Life»
гурт «PANCHYCHYN»
Гурт [О]