Благодійний проєкт «Українська пісня / Ukrainian Song Project – 2023» – це потужний фестиваль, який щороку творить нову музичну історію України! 

Цього року захід планується не лише як музична подія року, а як соціально-благодійний проєкт з відбудови та відновлення інфраструктури України. 

Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну музика змінилась. Музика — стала зброєю. Вона додає нам наснаги для опору лютому ворогові, надихає та піднімає бойовий дух. Музиканти організували «культурний фронт» та основна місія його – підбадьорити людей, підтримати та покращити настрій. Саме тому деякі напівзабуті пісні, на фоні кривавих подій, набувають нового сенсу. Музика стала символом незламності духу та сили українського народу у 2022 році. Крім того, зʼявилося багато й нових пісень створено у ці нелегкі для країни часи. Ці пісні ви почуєте на  фестивалі «Українська пісня / Ukrainian Song Project – 2023». Тож на вас очікує неймовірна кількість молодих талановитих артистів, які хочуть бути почутими, а також топові зірки українського шоу-бізнесу. Вже відомий перший хедлайнер проєкту – це переможці Національного відбору Євробачення – гурт TVORCHI. Наступні артисти будуть оголошені згодом. Відбудеться також телевізійна зйомка, яка після проведення концерту транслюватиметься на українських телеканалах.

Тож, якщо ти хочеш стати учасником проєкту відправляй заявки на участь, та можливо, саме ти станеш переможцем «Українська пісня / Ukrainian Song Project – 2023»! 

Ми вже на старті та чекаємо ваших заявок. 

Слухай та підтримуй українське!

Анкета учасника:

https://docs.google.com/forms/d/1y0TIPxZGgDegmZ61LPWDHLnoms-um_4NjxoSwr26Qv0/viewform

Більше про положення та умови участі в конкурсі читайте тут: https://docs.google.com/document/d/1D5i9MpX91V6hJw21bHs-w16ZKHzPwGaormqLUD1x-aQ/edit

Українська пісня/Ukrainian Song Project – 2023 традиційно відбудеться  у Львові! 
Ви можете придбати квитки на «Українська пісня / Ukrainian Song Project – 2023» на  https://concert.ua/uk/event/ukrainian-song-project

Чекаємо на вас 17 червня о 17:00 на локації FESTrepublic.