Гурт Tiny Steps почав свою творчість у 2011 році . Перші 3 роки це був гітарний – акустичний проект, що потім переріс в повноцінний гурт. Лірична, романтична, та воодночас енергійна та драйвова музика це і є Tiny Steps .

 «Tiny Steps» – це гурт, що лише взимку випустив дебютний кліп, а вже нещодавно стали фіналістами музичного проекту «Хіт-конвейер». В планах у цих хлопців писати більше і більше музики, яка буде приносити музичну насолоду слухачам.

– Ми хочемо дарувати людям  українську , якісну інтелектуальну музику.  Ми крокуємо малими кроками до нашої великої мрії – звертає увагу вокаліст гурту, Антон Гінчицький

Так, саме малими кроками, і це є цілком логічно зважаючи на назву гурту: «Tiny Steps», що з англійської мови перекладається як «крихітні кроки».

Також, варто звернути увагу, що однією з основних мрій Антона є процвітання української хітової пісні!

Українській музиці не вистачає своєї точки зору, бо всі наслідують Америку і Європу. Ми забули про своє рідне,наприклад, фольклор, який цього року допоміг Джамалі вибороти перемогу на найпрестижнішому конкурсі «Євробачення» і тим самим підвищив авторитет України у світі. На жаль, мало хто готовий писати своє, українське. – стурбовано додає артист.

На запитання, що він очікує від «Україської пісні», Антон відповів:

Першочергово, це знайомство з талановитими гуртами, бо я впевнений, що їм не байдужа доля української музики, а це найголовніше.