Кожна її пісня, це не просто ноти та слова, це справжня музична історія з життя. Її творчість відома далеко за межами рідної країни, а відео роботи пісень досягають  двохмільйонних переглядів у мережі інтернет.

Ірина Цуканова – співачка, автор та композитор. Ще у дитинстві з Іриною трапилася не приємна історія: обпекла дихальні шляхи та голосові зв’язки марганцем. Лікарі вважали, якщо дитина і вижите, то більш за все не зможе говорити. Зв’язки почали відновлюватися і згодом Ірина почала співати, це було справжнє диво. Більше того, Ірина окрім занять власною творчітсю ділиться досвідом і з своїми учнями:

–  Що для Вас більш приємно: викладати уроки вокалу чи приділяти більше часу власній творчості?
–  І викладати, і приділяти час для власної творчості. Звісно виконавцю дуже важливо приділяти час для творчості, адже це вчить самоорганізації, а уроки вокалу це також не менш важливий фактор, адже вона допомогає іншим.

Цієї весни Ірина презентувала сольну програму та однойменний дебютний альбом «Є час». Саме ця композиція присвячена народному улюбленцеві Кузьмі Скрябіну.

– Що для Вас, Артуре, стало мотивацією зайнятись спільною справою з Іриною та стати її продюсером?

– Саме унікальний тембр голосу, в Україні такого немає. Також це цікаве амплуа, у якому працюють європейські виконавці. Сам я за освітою філолог, а Ірина пише музику, деколи можемо засісти і писати годинами. Наприклад, пісня ‘’Мати’’ була написана 10 років тому, але ми її відклали і аж зараз випустили її у світ.

Було багато ідей щодо вибору псевдоніму.  Чоловік співачки Артур Цуканов, зупинився на професійному терміні RULADA, що означає віртуозний вокальний прийом і вдало підходить унікальному та розкішному тембру голосу артистки.

«Голос з’являється у людини водночас із першим подихом. Ми народжені співати! Я запрошую усіх бажаючих насолодитися моєю творчістю! Із задоволенням співатиму для Вас та разом з Вами. Щиро Ваша, Ірина Цуканова».

Ірина Старик