Гурт «VIDVERTO» – один з виконавців телепроекту «Українська пісня\Ukrainian song project», що творять якісний, насичений та позитивний український рок. Це колектив, який складається виключно із «красівих мужчін». Принаймні, так про себе говорять учасники гурту.
Колектив існує приблизно один рік, але за такий нетривалий час вже зуміли зробити достатньо пісень, щоб вже поїздити по всій країні з сольними концертами. На  своїх виступах хлопці роблять шоу, емоційно, пристрасно, з гостринкою, спілкуючись з залом, закликаючи, танцюючи.

Ви є молодими виконавцями, які проводили концерти по всій Україні.Яке місто приймало вас найтепліше? 
Я не можу виокремити бодай щось, бо кожна людина, яка прийшла до нас на виступ  автоматично стає особливою. – відповів фронтмен гурту, Єврген Назарук

Чи є для вас визначені вершини яких ви хочете досягти, накшталт«Євробачення» чи заходи подібних масштабів? 
Про це нам ще рано говорити, участь в «Українській пісні» вже є певним успіхом. – скромно додає Євген

Творчість колективу дуже багатогранна і різна стилістично. Тут і рок і блюз і поп-рок. За напрямком текстів теж все дуже по-різному: і щось соціальне і побутове, патріотичне і звичайно про дівчат. Важливим є те, що стилістика творчості гурту  піддавалась зовнішнім впливам, то учасники гурту знайшли максимально споріднений для себе стиль музики :

Ви виконуєте пісні у багатьох стилях. Чи є гурти, що формували вас як рок виконавців?
– Ми надихались геть не малою кількістю гуртів.Часто слухаємо  і Green Gray, і The Killers, і O’Torvald, і Queen,і Nirvana, і Sleepknot і все на світі.Навіть вдала українська попса заслуговує уваги, наприклад, Іван Дорн.Також слухаємо якісний dubstep.

Гурт, що пише сучасний український рок. Гурт, що живе і дихає музикою. Свої хлопці зі сходу, а конкретніше із Дніпра…
ваші #VIDVERTО» – щиро додав Євген на звершення нашої розмови